CONDITII DE GARANTIE:

- La solicitarea de reparatii/inlocuire produs in garantie, cumparatorul este obligat sa prezinte unul din elementele de identificare: numar comanda, numar factura, certificat garantie, nume/prenume.

- Demonstratia de buna functionare si explicatia modului de utilizare au fost facute cumparatorului in momentul vanzarii.

- Cumparatorul are obligatia respectarii instructiunilor de utilizare.

- Garantia acopera reparatii si/sau inlocuiri ale pieselor si subansamblelor care prezinta defectiuni de fabricatie.

- Montajul se va efectua numai in unitati autorizate.

- Garantia se acorda prin inlocuirea componentelor defecte cu alte componente identice noi.

- Garantie este valabila doar la folosirea produselor in conditii normale si respectarea instructiunilor de utilizare conform indicatiilor tehnice oferite de furnizor sau de producator in manualele de utilizare sau in lipsa acestora pe site-ul producatorului.

- Garantia se acorda exclusiv clientilor directi, aceasta din urma nefiind raspunzatoare in fata tertilor.- Nu suntem raspunzatori de eventualele incompatibilitati intre subansamble/produse comercializate de noi si produsele comercializate de alte firme sau instalatii necorespunzatoare.

- Conditiile de garantie fac parte integranta din documentele de vanzare-cumparare, iar prin semnarea   certificatului de garantie beneficiarul declara ca a luat la cunostinta prevederile acestor conditii si este de acord cu acestea.

            PIERDEREA GARANTIE:

1. Neprezentarea la solicitarea reparatiei a facturii / chitantei originale de cumparare, insotita de prezentul certificat de garantie cu toate rubricile completate.

2. Defectarea produsului ca urmare a utilizarii necorespunzatoare (modificari nepermise, fortarea parametrilor in scopul maririi performantelor, folosirea unor prize fara impamantare, expunerea la socuri mecanice sau electrice, umezeala cu exceptia produselor care sunt destinate lucrului cu apa, temperaturi  excesive) asa cum sunt descrise in instructiunile de utilizare sau pe site-ul producatorului, precum si utilizarea acestuia in alt scop decat cel pentru care a fost realizat.

3. Defecte de aspect neconstatate la cumparare (butoane sau mufe lipsa, fisuri, sigilii desfacute, etc).

4. Desigilarea, modificarea sau reparatiile efectuate produsului.Orice produs comercializat de catre S.C. VIKING TOOLS S.R.L detine aplicata sigilii de hartie destructibila, lipsa sau deteriorarea sigiliilor genereaza pierderea garantiei.

5. Efectuarea inadecvata si neprofesionista a montajului care poate genera functionarea necorespunzatoare a produsului.

6. Avarii mecanice (lovituri, spargere, indoituri) sau fizico-chimice (expunerea la surse de caldura, ger, medii umede sau corozive).

7. Orice produs comercializat de S.C. VIKING TOOLS S.R.L venit in service in perioada garantiei va fi reparat sau inlocuit cu un alt produs nou identic in cel mai scurt timp posibil maxim 30 de zile. In cazul in care produsul nu mai poate fi reparat local acesta este inlocuit de la furnizor cu un produs nou identic, taxa de transport international este in sarcina cumparatorului, cota fixa de 70 ron.

            CONDITII DE RETUR:

- Produsele cumparate din magazin pot fi returnate in termen de 24H din momentul achizitiei. Acestea sunt acceptate numai daca starea lor in momentul returului este identica cu cea din momentul vanzarii.

- Produsele cumparate online pot fi returnate in termen de 14 zile din momentul achizitiei.Acestea sunt acceptate numai daca starea lor in momentul returului este identica cu cea din momentul vanzarii.

- Nu se accepta returnarea produselor care au fost folosite de catre cumparator decat daca produsul prezinta defecte altele decat cele mentionate in certificatul de garantie.Taxele de retur sunt suportate de catre cumparator.

-In cazul in care vanzatorul accepta returnarea unui produs care prezinta urme de uzura  se va storna suma platita de catre cumparator fara taxele de transport minus 30% (aceasta suma se opreste numai in cazul produselor noi).

- Restituirea contravaloarei produsului se face numai intr-un cont bancar in termen de 30 de zile de la returnarea produsului.


.

.

.