Sirop fructat pentru granita dozatoare, Valeriana, Caise, 5L
Description
Sirop fructat pentru granita dozatoare, Valeriana, Caise, 5L
Raportul de diluatie recomandat este de 1litru sirop la 10 litri de apa potabila. Poate fi utilizat cu succes in aparate de tip Granita cu fulgi de gheata, aparate de tip TEC. in laboratoare de cofetarie ori ca topping in masinile de inghetata.
Produsul nu necesita alte adaosuri fiind gata de utilizare.
Incrediente: dextroza, apa potabila, acidifiant acid citric, arome, indulcitor sucraloza, colorant riboflavina.
Se dilueaza 1 litru de sirop in 10 litri de apa potabila pana se obtine un amestec omogen.
Datorita indulcitorilor adaugati produsul poate afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora.
Te poti bucura de gustul si aroma caiselor in orice anotimp. Prepara o bautura racoritoare pe baza de sirop concentrat de caise si bucura-te de dulceata fructelor si de aroma de vara pe care o raspandesc.
Poti prepara sucuri pentru copii sau cocktailuri delicioase cu sirop de caise. Aroma unica si gustul intens de caise sunt obtinute natural, prin tehnologiile folosite in fabrica de siropuri Valeriana.
Cum obtii o bautura delicioasa cu sirop de caise? Adauga 8 parti de apa plata sau minerala la o parte de sirop. Atat de simplu! Savureaza-l!
Siropul de caise este ideal in prepararea baururilor reci sau ca topping pentru inghetata.